STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

 

Håndboldens Dag

Tak for opbakningen!

Lørdag den 5/1 2019 stod i Håndboldens Dag - til stor fornøjelse for de ca. 100 deltagere, der mødte op i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Der var glade deltagere i alle aldre, og aktivitetsniveauet var højt.

Håndboldens Dag er et arrangment, som DGI og DHF står bag, hvor ca. 150 klubber landet over deltog med lokale aktiviteteter - heriblandt Skjern. 

Mari-Ann Thomsen fra Skjern Håndbold var efter arrangementet begejstret over det store fremmøde, og ikke mindst selve afviklingen.

- Vi havde gang i to haller med boldrelaterede stationer fordelt over de mange kvadratmeter. Der var deltagere, der havde spillet håndbold tidligere, men også mange, der aldrig havde spillet før, og det var fedt at se, hvordan alle bare gik i gang med gejst og højt humør, siger Mari-Ann Thomsen.

- Vi taler her efterfølgende om at lave tilbagevendende aktiviteter - f.eks. five a-side håndbold, som virkelig var et hit. Det vil vi arbejde videre med som et tilbud f.eks. en gang om måneden. Men også selve aktiviteteten Håndboldens Dag vil vi gerne afvikle en anden gang.

Se også Dagbladets billeder fra dagen her