STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Fem nye trænere flytter til Skjern

Af Magnus Siglev

Tirsdag aften havde vi fornøjelsen af at kunne præsentere fem nye trænere til vores ungdomshold. Vi er enormt glade for tilgangen og ikke mindst fordi de alle fem, flytter til det vestjyske for, at være tættere på klubben. Vi glæder os til, et rigtig godt samarbejde på tværs af årgangene, hvor både spillere og trænere kan have fokus på, at blive dygtigere.  

Vi har taget en nærmere snak med Oliver og Jesper, som skal træne henholdsvis U15 og U17 Drenge.

Oliver Dannesboe (Til højre på billedet)

Oliver er 22 år gammel og er allerede pr. 01-04 flyttet ind på Talentakademiet Ringkøbing Skjern. Oliver kommer til fra det nordjyske, hvor han har været træner i Brønderslev Håndbold. Oliver har i år trænet Brønderslevs U15 drenge og det arbejde fortsætter han med, når han overtager udviklingen af vores dygtige U15 Drenge. 

Ved siden af håndbolden skal Oliver arbejde, og har allerede nydt godt af vores gode samarbejdspartner JKS, hvor han i øjeblikket er beskæftiget.   

Oliver siger selv følgende, om skiftet til det vestjyske:

“Skjern er en rigtig håndbold-by og setuppet omkring klubben er beundringsværdigt. Jeg ser meget frem til at skulle arbejde med både spillerne og ikke mindst de øvrige trænere i klubben. 

Forhåbentligt kan jeg tilbyde et nyt input både på det håndboldfaglige og ikke mindst det sociale i foreningen. Jeg er ikke i tvivl om, at miljøet i Skjern vil være med til og udvikle mig som træner”.

Jesper Schwarz (Til venstre på billedet)

Jesper er fra dags dato flyttet til Skjern, hvor han i den kommende periode vikarierer som folkeskolelærer på Amagerskolen . Jesper er uddannet lærer og har de seneste år arbejdet på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. 

I de seneste sæsoner har Jesper været træner i HEI/VRI og har sideløbende taget uddannelserne DHF Talenttræner, DHF Divisionstræner og bestået Test 1. 

Jesper skal i den kommende sæson have ansvaret for U17 Drengene, hvor han fortsætter det tætte samarbejde med Dejbjerglund og Blåkilde Idrætsefterskole. 

Jesper siger selv følgende om skiftet til Skjern: 

“Jeg har kun hørt rigtig godt om Skjern Håndbold, og en af mine gode kammerater er selv fra Skjern, så det gjorde også valget nemmere. Samtidig kender jeg både Magnus og Claus i forvejen - så det var et nemt valg for mig, at flytte fra Århus mod Vestjylland.

Jeg glæder mig til, at blive en del af et rigtig godt træningsmiljø med gode trænerteams til de forskellige årgange. Det bliver fedt, at blive en del af en stor klub som Skjern Håndbold, som har de helt rigtige værdier for at skabe dygtige håndboldspillere, og mest af alt dygtige mennesker. 

Og så ser jeg meget frem til den faglige sparring der bliver på tværs af årgangene - så også vi trænere kan lære fra sig og suge viden til os indbyrdes.

Men mest af alt glæder jeg mig til at sætte mit eget præg på hvordan tingene gøres i Skjern Håndbold Forening. Drengene vil nok opleve en træner, som nok ikke gør alt som de er vant til, det tror jeg både de og jeg kan lærer rigtig meget af.”