STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Oliver Dannesboe bliver mentaltræner for U17 og U19 Drenge!

Oliver Dannesboe fortsætter i Skjern Håndbold

Oliver der i år er træner for u17 Drenge har op i mod den kommende sæson ønsket at rette sit fokus på det mental område. Det betyder at Oliver til næste sæson, ved siden af at være Cheftræner for u15 Drenge også skal arbejde som mental træner. Olivers fokus vil primært være omkring u17-U19 i klub og akademi regi, imens han sideløbende vil kunne assistere enkelte i hele foreningen. 

"Jeg glæder mig til at komme i gang med en hel ny rolle i klubben. Mit arbejde kommer til at bestå i mentaltræning og coaching både med hold- og individuelt fokus. Jeg vil med mit kendskab til både U17 og U19 årgangen, have fokus på at give de unge mennesker, de bedst mulige forudsætninger for at lykkedes, i deres rejse gennem ungdomsuddannelser og håndbolden." - Oliver Dannesboe

At Oliver fortsætter i Skjern, bringer stor glæde hos Talentchef i Skjern Håndbold, Magnus Siglev:

"Det er fantastisk at vi endnu engang kan bibeholde en stærk ung kompetence i klubben og i vores område. Jeg er enormt begejstret for at Oliver tager sine træner kompetencer i en ny retning i arbejdet som mentaltræner. Det er et enormt vigtigt emne og det er en stærk tilføjelse til vores produkt."